VEELGESTELDE VRAGEN

Wij hebben geluisterd naar uw feedback en stelden vervolgens een lijst samen met antwoorden op jullie meestgestelde vragen over Pepsi. Zie hieronder om een antwoord te vinden op uw vraag. Indien u geen antwoord op uw vraag vindt, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Onze producten zijn geschikt voor zowel vegetariërs en veganisten.

We produceren geen producten specifiek voor dergelijke diëten. Onze producten in hun verkochte staten hebben geen erkende conformiteitscertificering. We gaan niet actief op zoek naar informatie van onze ingrediëntenleveranciers om te verifieren of ze geschikt zijn voor Halal of Kosher diëten. Indien deze informatie geleverd wordt door de leverancier, bewaren we deze gegevens in ons bestand.

Het Pepsi gamma bestaat uit allemaal non-alcoholische soft drinks. We voegen dan ook geen alcohol toe aan onze Pepsi-dranken.

Het Pepsi-assortiment bevat zeer weinig cafeïne.

De aangegeven houdbaarheidsdatum is een minimale houdbaarheidsdatum, wat betekent dat u tot die datum optimaal kunt genieten van de smaak van het product. Zodra de datum voorbij is, kan de smaak enigszins worden beïnvloed, maar het product blijft perfect consumeerbaar vanuit een gezondheidsoogpunt.